امروز : جمعه, 02 آذر 1403
افراد آنلاین : 12 نفر

ایران لیفت لیست محصولات سایر قطعات آسانسور پلاک ظرفیت و شناسه ملی و پلاک موتور آسانسور

اولین و سریعترین مرکز تولید کننده انواع پلاک ظرفیت(قطعات آسانسور) و شناسه ملی

پلاک ظرفیت و شناسه ملی آسانسور یک سیستم شناسایی و ثبت اطلاعات است که به منظور بهبود ایمنی و کنترل بهتر آسانسورها در کشور مورد استفاده قرار می‌گیرد. این سیستم در ابتدا توسط سازمان ملی استاندارد ایران مطرح شد و به تدریج در سراسر کشور پیاده سازی شد.

پلاک ظرفیت و شناسه ملی و پلاک موتور آسانسور

در ابتدا، برنامه‌ای با هدف بهبود ایمنی در آسانسورها طراحی شد. این برنامه شناسایی دلایل نوسانات زمانی آسانسورها و همچنین بررسی وضعیت فنی و تجهیزات آنها را در دستور کار قرار می‌دهد. از آنجا که بیش از ۸۰٪ آسانسورهای کشور از تکنولوژی‌های قدیمی و کم راندمان استفاده می‌کنند، پایش دقیق و به روز آنها از اهمیت بسزایی برخوردار است.

پلاک ظرفیت و شناسه ملی و پلاک موتور آسانسور

پلاک ظرفیت و شناسه ملی آسانسور ابزاری است که به صورت بصری در نزدیکی درب آسانسور نصب می‌شود. این پلاک سه عدد ۴ رقمی دارد که هر کدام معادل با ظرفیت تحمل آسانسور در وزن، تعداد شخص و مساحت آن است. با خواندن این پلاک و مطالعه آماری که بر روی آن درج شده است، به راحتی می‌توان فهمید که آیا آسانسور مناسب برای استفاده‌کنندگان از نظر وزن یا تعداد افراد است یا خیر.

پلاک ظرفیت و شناسه ملی و پلاک موتور آسانسور

علاوه بر آسانسورهای قدیمی، آسانسورهای جدید نیز باید تحت این برنامه قرار گیرند. شناسه ملی آسانسور که توسط وزارت کشور صادر می‌شود، این طرح از سال ۹۶ آغاز شد و برای تمام آسانسورهای نوسازی شده در کشور الزامی است. این شناسه ملی شامل اطلاعاتی مانند نام و نام خانوادگی مالک آسانسور، آدرس دقیق ساختمان، سازنده و تاریخ تحویل آسانسور است.

با استفاده از پلاک ظرفیت و شناسه ملی آسانسور، مراکز نظارت و کنترل می‌توانند به راحتی اطلاعاتی در مورد وضعیت فنی، قدمت و تاریخچه آسانسور را دریافت کنند و در صورت لزوم، به تعمیر و نگهداری مناسب آن اقدام نمایند.

همچنین، کاربران نیز با خواندن پلاک می‌توانند از وضعیت ایمنی آسانسور مطلع شوند و در صورت نیاز، اقدامات لازم را به‌موقع انجام دهند.

پلاک ظرفیت و شناسه ملی و پلاک موتور آسانسور

پلاک ظرفیت و شناسه ملی آسانسور از منظر ایمنی و تنظیمات فنی، موجب بهبود شرایط آسانسورها در کشور می‌شود. همچنین، از طریق این سیستم می‌توانند آمارهای دقیقی راجع به تعداد و کیفیت آسانسورها در کشور به‌دست آورده و پلان‌هایی برای بهبود و بهینه‌سازی آنها را در دستور کار قرار دهند. با اجرای موفق این سیستم در سراسر کشور، ایمنی کاربران در استفاده از آسانسورها افزایش یافته و حوادث ناگواری کاهش می‌یابد.

موارد لاز برای طرح پلاک شناسه ملی آسانسور های کشور :

  • سامانه مدیریت بازرسی آسانسور مسئول اختصاص دادن شماره شناسه ملی برای آسانسورها می باشد.
  • فرمت و قالب پلاک شناسه ملی آسانسور درای ضوابط است .
  • جنس پلاک شناسه ملی و پلاک ظرفیت از فولاد ضد زنگ مقاوم یا استیل نگیر باشد و به راحتی مخدوش نشود.
  • پلاک شناسه ملی آسانسور به وسیله پرچ ٬ پیچ یا میخ که در چهارگوشه آن قرار دارد ٬ در کنار پلاک ظرفیت کابین آسانسور (داخل خود کابین) نصب می گردد .
  • دریافت شماره شناسه ملی آسانسور بر عهده پیمانکار آسانسور است ، آنها با مراجعه به سامانه مدیریت بازرسی آسانسور،شماره شناسه آسانسور مربوطه را دریافت و سپس با فرمت تعیین شده اقدام به چاپ می نمایند . 
  • حفظ و نگهداری پلاک ها بر عهده شرکت سرویس نگهدار می باشد و در صورت مخدوش شدن پلاک٬ شرکت موظف به تهیه مجدد و نصب آن می باشد .
  • نصب پلاک شناسه ملی آسانسور از سال ۹۶ اجباری می باشد و تاییدیه آسانسور بدون پلاک امکان پذیر نمی باشد و گواهینامه استاندارد آسانسور صادر نمی گردد . نظارت بر اجرای طرح پلاک شناسه آسانسور توسط شرکت های بازرسی فنی آسانسور اجرایی می شود .

نام محصول و برند کالا پلاک ظرفیت و شناسه ملی و پلاک موتور آسانسور
مشخصات فنی برای این محصول توسط کاربر آگهی دهنده ثبت نشده است

دیدگاه خود را بنویسید


بازدید های اخیر شما

جدیدترین مقالات آسانسور
تاریخچه آسانسور در عصر باستان یونان و روم

تاریخچه آسانسور در عصر باستان یونان و روم

رومی ها در واقع اولین کسانی بودند که از آسانسور استفاده کردند. چرخ توسط جریان آب از یک نهر یا رودخانه نزدیک می چرخید و این حرکت به یک محور عمودی که به بالای ساخ

پاترنوسترخطرناکترین آسانسور جهان

پاترنوسترخطرناکترین آسانسور جهان

آسانسوری که دائماً در حال حرکت است و هرگز روی زمین و طبقه توقف نمی کند . بدون درب یا وسایل ایمنی و هرگز منتظر کسانی نیست که کیسه خرید دارند نمی ایستد تا آنها سو

اولین آسانسور آمریکا توسط اوتیس

اولین آسانسور آمریکا توسط اوتیس

اولین آسانسور مسافری با سرعت کم در سال 1857 در فروشگاه بزرگ Haughwout در نیویورک نصب شد و تنها پس از سه سال تعطیل شد زیرا مشتریان از پذیرش آن خودداری کردند. این

انواع آسانسور

انواع آسانسور

آسانسورهای هیدرولیک از الکتریسیته برای پمپاژ سیال استفاده می کنند که جکها آن را مجبور به بلند کردن کابین آسانسور می کند. نصب آنها نسبتا ساده تر است و معمولاً در