تخمین مدت زمان مطالعهی مطلب: 2 دقيقه
افراد در حال مطالعه این صفحه: 1 نفر
1403/02/29
بازدید: 208 نفر
انواع آسانسور
آسانسورهای هیدرولیک : آسانسورهای هیدرولیک از الکتریسیته برای پمپاژ سیال استفاده می کنند که جکها آن را مجبور به بلند کردن کابین آسانسور می کند. نصب آنها نسبتا ساده تر است و معمولاً در ساختمان های دو تا هشت طبقه قابل اجراست . با این حال، آنها ممکن است گزینه خوبی برای محیط زیست نباشند .
آسانسورهای کششی : آسانسورهای کششی از کابل های موتور فعال برای بالا و پایین بردن کابین استفاده می کنند. آنها دو مدل دنده ای (گیربکس) و بدون دنده (گیرلس) دارند . آسانسورهای کششی گیربکس از موتور و گیربکس استفاده می کنند وهمچنین آسانسورهای کششی گیربکس فاقد مکانیزمی برای کنترل سرعت آسانسور هستند . لازم به ذکر است که تعمیرات و سرویس نگهداری آسانسور گیربکس کم هزینه تر از آسانسورهای گیرلس است .
آسانسورهای کششی بدون دنده (گیرلس) به دلیل حرکت سریعتر و روانتر معمولاً در ساختمانهای متوسط تا بلند استفاده می شوند و مصرف انرژی را به حداقل می رساند.
آسانسورهای بدون اتاق(MRL) : آسانسورهای MRL دارای فضای سرپوشیده بالای چاله آسانسور زیر سقف چاه هستند که نیاز به اتاق آسانسور جداگانه را از بین می برد. انرژی کمتری مصرف می کنند و فضای کمتری را در حین ساخت اشغال می کنند.
آسانسورهای خانگی وکیوم (هوا محور) : آسانسورهای خلاء بدون کابل یا قرقره کار می کنند. آنها از اصول فیزیک استفاده می کنند و کابین آسانسور در یک لوله در یک خلاء مهر و موم شده حرکت می کند. آنها برای استفاده مسکونی مناسب هستند و به اندازه آسانسورهای سنتی به فضای زیادی نیاز ندارند.
آسانسورهای مسافری : این آسانسورها برای جابجایی افراد در داخل ساختمان طراحی شده اند. آنها معمولا در آپارتمان ها، ادارات، هتل ها و سایر مکان های عمومی یافت می شوند. آسانسورهای مسافری در اندازهها، سرعتها و گزینههای داخلی مختلف برای پاسخگویی به نیازهای مختلف ارائه میشوند.
آسانسورهای باری : آسانسورهای باری برای حمل و نقل کالا به جای مسافر در نظر گرفته شده اند. آنها می توانند بارهای سنگین تری را تحمل کنند و اغلب در محیط های صنعتی یا ساختمان هایی که کالاها باید بین طبقات جابجا شوند استفاده می شوند.
اینها برخی از انواع اصلی آسانسورهای موجود در بازار هستند که هر کدام اهداف متفاوتی دارند و ویژگیهای خاصی دارند. هنگام انتخاب آسانسور برای ساختمان، عواملی مانند در دسترس بودن فضا، کاربری مورد نظر و بهره وری انرژی باید در نظر گرفته شود.
ارسال دیدگاه